Telefonisch bereikbaar op 035-76 000 50

Verkooptraining Winkelpersoneel

Verkooptraining Winkelpersoneel

Verkooptraining Winkelpersoneel: Winkelen met aandacht

Verkooptraining WinkelpersoneelAandacht is aantrekkelijk, maar hoe dit te timen en wat kun je doen om je
winkel te laten stralen? De Retailacademie ontwikkelde hiervoor de training:
Winkelen met Aandacht. Drie modules om klanten weer verliefd te maken
op je winkel.

De verkooptraining Winkelpersoneel ‘Winkelen met Aandacht’ is een Nobtra gecertificeerde training. Ontwikkeld en goedgekeurd door de opleiding voor erkende Trainers.

Winkelen met aandacht Module 1: Warm Welkom
Een eerste indruk, daar krijg je maar 1 kans voor, maar wat doe je met die kans? Hoe zorg je ervoor dat een bezoeker zich welkom voelt binnen de muren van jullie onderneming? De Retailacademie geeft je: De Introductie-methode. Een mooie tool die het eerste contact met een klant tot een feestje maakt!

Type product: Training
Max aantal deelnemers:  12 medewerkers
Duur: 1 dagdeel

Winkelen met aandacht Module 2: Warm Inspireren
Weten wat je klant wil. Het lijkt heel eenvoudig. Dat kan het zijn als je weet wat je moet vragen en hoe. De Retailacademie leert je jouw klant te inspireren door mee te denken in zijn/haar wens. Die aandacht is nét dat beetje extra wat zorgt dat je passant weer klant wordt.

Type product: Training
Max aantal deelnemers:  12 medewerkers
Duur:  1 dagdeel

Winkelen met aandacht Module 3: Warm Ondernemen
Je klant is niet altijd binnen de muren van de onderneming te vinden. Hoe zorg je ervoor dat ‘out of store’ je ‘Winkelen met Aandacht’ kunt toepassen? Welke middelen hebben jullie -binnen de onderneming- beschikbaar om jouw unieke ervaring ook buiten de deur uit te stralen?

Type product: Consultancy
Max aantal deelnemers:  n.v.t.
Duur:  2 dagdelen


Training op maat

Aan de hand van uw advies kan blijken dat uw business een Verkooptraining Winkelpersoneel op maat kan gebruiken. De Retailacademie geeft u de mogelijkheid om op maat een training voor u en uw team op te zetten. Volledig ingezet om uw bedrijf weer op de kaart te krijgen. Aan de hand van uw eigen uitdaging en volledig ingezet op uw persoonlijke uitdaging.

De Retailacademie maakt zich sterk voor een toekomst waarin u van uw eigen kracht klaar bent voor de toekomst. Wat maakt uw business zo speciaal? Wat is uw extra mile voor de consument? Allemaal vragen die aan bod komen in de Trainingen Winkelverkoop.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake of mail uw vraag/uitdaging naar info@deretailacademie.nl en kijk wat de Retailacademie voor uw business kan betekenen.


Warm Online

Samen met een reclamebureau bundelen we onze kennis en ervaring. We hebben een speciale training afgestemd op het gebruik van Social Media in de retail. Een onmisbare training in de markt van vandaag.

[button color=”default” size=”medium” link=”https://deretailacademie.nl/offerte-en-aanmelden/” target=”self”]Meer informatie? Neem contact op![/button]

-Trainingen Winkelverkoop voor een optimaal en duurzaam resultaat-

 

Laat een reactie achter